هرگز آیفون خود را بدون انجام این ترفند به کسی تحویل ندهید

0 9
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اگر نگران این هستید که به دیگران اجازه دهید از آیفون شما استفاده کنند تا عکس‌های شما را نگاه کنند، بهتر است این ترفند را امتحان کنید.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از نیویورک پست، لازم است بدانید که چگونه تنظیمات آیفون خود را تغییر دهید تا تنها یک عکس در برنامه Photos شما قابل مشاهده باشد.

کافیست بخش تنظیمات آیفون خود را باز کنید، در تنظیمات دسترس‌پذیری، دسترسی هدایت‌شده را روشن و  و رمز عبور خود را فعال کنید.

اکنون وقتی تلفن خود را به شخصی تحویل می‌دهید، کافی است روی دکمه قفل سه بار ضربه بزنید و روی Guided Access کلیک کنید، سپس تنظیمات خود را تغییر دهید تا افراد فقط بتوانندیک عکس را ببینند.

هرگز آیفون خود را بدون انجام این ترفند به کسی تحویل ندهید

درواقع  کلید‌های کنار کلمات Motion و Keyboards را روشن و بقیه موارد را خاموش کنید، وقتی تلفن خود را به کسی می‌دهید تا بتواند به چیزی نگاه کند، باید به یاد داشته باشید که روی دکمه قفل سمت راست سه بار کلیک کنید. سپس رمز عبور خود را وارد کنید و آن شخص نمی‌تواند عکس‌های شما را ورق بزند و روی یکی گیر می‌کند.

همچنین می‌توانید از Guided Access برای سایر برنامه‌ها استفاده کنید، که اگر تلفن خود را برای بازی کردن به کودک بدهید مفید است. برای خاموش کردن Guided Access، دوباره روی دکمه قفل سه بار کلیک کنید و سپس رمز عبور خود را وارد کنید.

اپل توضیح می‌دهد: “دسترسی هدایت‌شده آیفون را در یک برنامه نگه می‌دارد و به شما اجازه می‌دهد تا کنترل کنید کدام ویژگی‌ها در دسترس هستند. “

برای شروع Guided Access، روی دکمه کناری در برنامه‌ای که می‌خواهید استفاده کنید سه بار کلیک کنید.

منبع انتخاب
از طريق اخبارهاب
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.